Teaching & Learning Lab

Agenda

18 mei 2022
14:00 - 17:00
Teaching en Learning Lab, Universiteit Utrecht (ruimte 3.22)

Maak kennis met LEGO SERIOUS PLAY – SIG Game Based Learning

LEGO SERIOUS PLAY stelt mensen en teams in staat om spelenderwijs inzicht te krijgen in complexe vraagstukken en perspectieven te verbinden. De populariteit van deze methode is erg gegroeid; heeft Lego Serious Play ook potentie voor jouw trainingen en onderwijs?

Onder de vakkundige begeleiding van LEGO SERIOUS PLAY certified facilitator Nettie Wester en UU onderwijsinnovator Jasper van Winden maken we kennis met deze methode.

Tijdens de middag zal Nettie een praktische sessie verzorgen waarbij je een goed beeld krijgt van wat Lego Serious Play is en wat je er mee kan bereiken. Vervolgens zal Jasper stil staan bij hoe je LEGO in je eigen praktijk kan gebruiken en zijn ervaringen toelichten.

Doelgroep
Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met SAGANET – de vereniging voor serious games professionals. De workshop richt zich op trainers, docenten en docenten in opleiding.

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Vragen? Mail naar cat@uu.nl of naar een van de trekkers van deze SIG.