Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Onderwijs-testruimtes

In de onderwijs-testruimtes bepaalt het onderwijs de indeling van de ruimte, in plaats van dat de ruimte oplegt hoe de docent onderwijs geeft. Tafels en stoelen, statafels of juist geen meubilair, het kan allemaal. Daarnaast is er allerlei apparatuur beschikbaar, zoals digitale whiteboards, een interactieve muur en observatiecamera’s. Het TLL heeft twee onderwijs-testruimtes: één voor maximaal 30 personen en één voor maximaal 40 personen.

Grote onderwijs-testruimte

De grote onderwijs-testruimte (3.22) van het Teaching & Learning Lab (30 tot 40 personen) is geschikt voor verschillende onderwijssettingen en vakdidactisch onderzoek. De zaal bevat onder meer een interactieve muur, bankjes en observatiecamera’s. Naar wens kan de zaal worden ingericht met zit/sta-scrumtafels voor 6-8 personen, lichtgewicht tweepersoonstafels en stoelen. Daarnaast kunnen meerdere interactieve whiteboards worden geplaatst, een learning table of een 3D-printer.

Meer informatie over de grote onderwijs-testruimte

Kleine onderwijs-testruimte

De kleine onderwijs-testruimte (3.19) van het Teaching & Learning Lab (24 tot 30 personen) kan worden ingezet als zelfstandige onderwijsruimte en als extra zaal bij de grote ruimte. Daarnaast is de ruimte zeer geschikt voor ontvangsten, lunches, vergaderingen en presentaties. De zaal kan naar wens worden ingericht met zit/sta-scrumtafels voor 6-8 personen, lichtgewicht tweepersoonstafels en stoelen. Daarnaast kunnen meerdere interactieve whiteboards worden geplaatst, een learning table of een 3D-printer.

Meer informatie over de kleine onderwijs-testruimte.

Reserveren onderwijs-testruimtes

U kunt één of beide onderwijs-testruimtes reserveren. Voor organisaties buiten de Universiteit Utrecht zijn hier kosten aan verbonden.

Reserveer een onderwijs-testruimte