Teaching & Learning Lab

Boeken & Reserveren

Zowel onze onderwijsruimes als onze studio kunnen worden gereserveerd voor verschillende activiteiten – waaronder onderwijs, onderzoek, workshops, conferenties en vergaderingen. Formeel onderwijs heeft wel altijd voorrang.

 

Wil je jouw cursus in één van onze ruimtes geven? Dat kan! Stuur ons een mail en we kijken samen naar de mogelijkheden. We lopen mee met de roostering van al het reguliere onderwijs, wat betekent dat we per semester roosteren. We lopen ook graag een keer met je mee in de ruimtes, om je wegwijs te maken met de apparatuur en mee te denken over een goede opstelling voor jouw onderwijs.

Wil je onderzoek doen naar bijvoorbeeld onderwijsmateriaal of didactiek? Met onze 8 camera’s en opname apparatuur kan dat. Stuur ons een mail om te informeren naar de mogelijkheden en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Onze ruimtes kunnen incidenteel worden gereserveerd voor andere activiteiten dan onderwijs, zoals bijvoorbeeld voor workshops of vergaderingen. Wil je een van onze ruimtes voor dergelijke doeleinden reserveren? Kijk dan op Time Edit (Solis-ID vereist) naar de beschikbaarheid en maak een reservering. Je kunt maar een beperkte tijd vooruit reserveren omdat het reguliere onderwijs voorrang heeft.

Let op: voor niet UU-medewerkers kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.  (mail Frans van Dam voor meer informatie).

Wilt u de studio reserveren? Kijk daarvoor op de pagina van de Studio.

Wil je los apparatuur lenen, zoals (short-throw) beamers, het Lightboard-To-Go of een Interactive Whiteboard? Stuur ons dan een mail.