Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Reserveren onderwijs-testruimtes

In verband met het coronavirus zijn de onderwijsruimtes van het TLL tot nader order gesloten. De verwachting is dat de onderwijsruimtes vanaf september 2020 worden opengesteld. In de loop van juni zal bekend worden, wanneer en hoe je voor 2020-2021 kunt reserveren. 

U kunt één of beide onderwijs-testruimtes reserveren. Voor organisaties buiten de Universiteit Utrecht zijn hier kosten aan verbonden.

Wilt u een onderwijs-testruimte reserveren? Voordat wij uw verzoek tot reservering van één of beide ruimtes kunnen goedkeuren, hebben we een aantal gegevens van u nodig. Deze gebruiken we om vast te stellen door wie en hoe de TLL-faciliteiten gebruikt worden en hoe we onze ruimtes en ondersteuning verder kunnen optimaliseren. Onder kleine onderwijs-testruimte (3.19) en grote onderwijs-testruimte (3.22) kunt u lezen over welke faciliteiten, zoals meubilair en apparatuur, de onderwijs-testruimtes beschikken.

Voor UU-medewerkers: UU-medewerkers kunnen de ruimtes zelf via de agenda in Outlook aanvragen. Daarnaast dienen UU-medewerkers óók het reserveringsformulier in te vullen, zodat wij alle gegevens hebben die van belang zijn voor het gebruik van de ruimte.

Voor externe gebruikers: Ga naar het reserveringsformulier. Voor externe gebruikers (niet-Universiteit Utrecht) brengen wij kosten in rekening (voor meer informatie mail naar Frans van Dam).

Wilt u de studio reserveren? Kijk daarvoor op de pagina Studio.