Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Reserveren onderwijs-testruimtes

In verband met de coronacrisis zijn de onderwijsruimtes en de studio van het TLL gesloten. Alle reserveringen tot en met 29 mei zijn vervallen. Voor periode 4, vanaf maandag 1 juni is, onder voorbehoud, reservering van de onderwijsruimtes/studio mogelijk.

U kunt één of beide onderwijs-testruimtes reserveren. Voor organisaties buiten de Universiteit Utrecht zijn hier kosten aan verbonden.

Wilt u een onderwijs-testruimte reserveren? Voordat wij uw verzoek tot reservering van één of beide ruimtes kunnen goedkeuren, hebben we een aantal gegevens van u nodig. Deze gebruiken we om vast te stellen door wie en hoe de TLL-faciliteiten gebruikt worden en hoe we onze ruimtes en ondersteuning verder kunnen optimaliseren. Onder kleine onderwijs-testruimte (3.19) en grote onderwijs-testruimte (3.22) kunt u lezen over welke faciliteiten, zoals meubilair en apparatuur, de onderwijs-testruimtes beschikken.

Voor UU-medewerkers: UU-medewerkers kunnen de ruimtes zelf via de agenda in Outlook aanvragen. Daarnaast dienen UU-medewerkers óók het reserveringsformulier in te vullen, zodat wij alle gegevens hebben die van belang zijn voor het gebruik van de ruimte.

Voor externe gebruikers: Ga naar het reserveringsformulier. Voor externe gebruikers (niet-Universiteit Utrecht) brengen wij kosten in rekening (voor meer informatie mail naar Frans van Dam).

Wilt u de studio reserveren? Kijk daarvoor op de pagina Studio.