Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

29 jun 2020 - 3 jul 2020
Online

Programma Versterk-je-Onderwijs-week online. Schrijf je nu in!

Versterk je onderwijs weekHet is weer tijd voor een zomereditie van de Versterk-Je-Onderwijs-Week! Het programma is rond en biedt docenten van alles voor het ontwikkelen en versterken van hun onderwijs: er zijn webinars, inspiratiesessies met studenten en docenten, één-op-één adviesgesprekken, ronde-tafelgesprekken en een selectie podcasts voor tijdens een wandeling. Er is veel aandacht in het programma voor (de overgang naar) online onderwijs en de voorbereiding op het nieuwe academisch jaar.

De Versterk-Je-Onderwijs-Week vindt dit keer online plaats en wordt georganiseerd door de partners in het Centre for Academic Teaching.

Voor wie?

Alle docenten van de Universiteit Utrecht zijn welkom en deelname is gratis!

Bekijk het programma en meld je aan