Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Kom naar het TLL Herfstfestival op 30 november

Leer hoe je kennisclips effectief inzet in je onderwijs. Ontsnap uit een educatieve escaperoom, neem deel aan een lesson study of creëer een nieuwe leeromgeving door het meubilair te verrijden. Leer van ervaringsdeskundigen hoe zij digitale tools als scalable learning en peerfeedback inzetten in collegezaal of klaslokaal. Ervaar hoe scholieren zelf een robot programmeren. Dit is een greep uit workshops die het TLL biedt op vrijdagmiddag 30 november, vanaf 13.00 uur.

Het TLL Herfstfestival richt zich op docenten, studenten, scholieren en iedereen die meer willen weten over de innovatie van zowel voortgezet en hoger onderwijs. Het wordt georganiseerd door het Teaching & Learning Lab, het Freudenthal Instituut, het Educate-it programma over blended learning, en bevat activiteiten van kennisinstellingen uit de regio.

Zet het Herfstfestival van 30 november 2018 vast in je agenda! Bekijk het voorlopige programma. Eind september wordt het volledige programma gepubliceerd en start de aanmelding.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de TLL-nieuwsbrief.

Meer informatie

Wanneer: vrijdag 30 november 2018 van 12:30 tot 17.30 uur

Locatie: Koningsberger en Buys Ballotgebouw, Utrecht Science Park

Voor wie: Docenten, studenten, scholieren en iedereen die geïnteresseerd is in innovatie van voortgezet en/of hoger onderwijs.

Aanmelden: Gratis, vooraf aanmelden voor workshops (aanmelding start eind september)