Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

10 juni 2021
16:00 - 17:00
Teaching & Learning Lab online via Teams

Teaching & Learning Lab Inspiratiecafé online – De Virtual Classroom

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs.

Donderdag 10 juni zijn Frans van Dam & Laurien Jansen te gast om iets te vertellen over de Virtual Classroom. In periode 3 gaat Frans de Virtual Classroom inzetten in zijn onderwijs en tijdens dit Inspiratiecafé vertelt hij jou over zijn ervaringen daarmee. Begin juni volgt er mee informatie over dit Inspiratiecafé, maar wil je nu al meer weten? Lees dan hier meer informatie en bekijk een filmpje over indruk en opzet van de Virtual Classroom.

Wanneer: donderdag 10 juni 2021
Hoe laat: 16.00-17.00 uur
Waar: Teaching & Learning Lab, online via MS Teams
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur

Heb jij zelf een inspirerend verhaal dat je graag tijdens een van de komende Inspiratiecafés wil delen? Mail dan vooral jouw idee/voorstel naar m.a.mangnus@uu.nl!

Geïnteresseerd in andere webinars of bijeenkomsten? Bekijk dan hier welke andere online sessies je als docent ook kunt bijwonen.