Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Teaching & Learning Lab Herfstfestival 2020 – Onderwijs Overal 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de vijfde editie van het interactieve online Teaching & Learning Lab Herfstfestival 2020. Het festival gericht op het voortgezet en hoger onderwijs, vindt plaats op vrijdagmiddag 27 november 2020.

Het centrale thema is Onderwijs Overal, met als subthema’s Augmented/Virtual Reality (AVR) en Afstandsonderwijs. In de keynote door motivatie-expert Ralph Meulenbroeks, wordt ingegaan op de motivatie ten tijde van afstandsonderwijs. Verder zijn er diverse workshops waarin afstandsonderwijs in het voortgezet en hoger onderwijs aan bod komen, kijken we naar diverse tools die kunnen helpen bij onderwijs op afstand en kan de wereld van augmented en virtual reality worden verkend op je eigen telefoon. Het belooft een mooi festival te worden met ruimte voor directe toepassingen bij afstandsonderwijs en er is ruimte om het onderwijs verder te innoveren met AVR.

Vanaf begin oktober verschijnt het volledige programma op onze website en opent de registratie. De organisatie ziet uit naar jullie komst!