Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

27 - 30 januari 2020
Diverse locaties in de binnenstad, de UCU-campus, het Utrecht Science Park en ook online

Versterk-je-onderwijs-week

Versterk je onderwijs week

Op 27 januari start de versterk-je-onderwijs-week met een divers en breed aanbod gericht op het innoveren en versterken van je onderwijs. Het programma staat nu online met tal van workshops, lunchmeetings en adviezen op maat, georganiseerd door de partners van het Centre for Academic Teaching.

Het programma is interessant voor alle UU-docenten, of je nu eens per jaar een hoor- of werkcollege geeft, af en toe een thesis begeleidt, diverse cursussen coördineert, maar ook als je al bezig bent met het versterken van je onderwijs. Elke dag zijn we op een andere locatie van de universiteit.

Wat ga jij kiezen: een rondetafelgesprek over programmatisch toetsen, een van de onderwijstool-workshops om je onderwijs mee te versterken, een facultaire onderwijslunch of de Wintercourse over blended learning? En wat dacht je van een ‘professioneel consult à la carte’ met een onderwijsexpert voor een advies op maat voor jouw onderwijs?

Partners van het CAT, waaronder Educate-it, Onderwijsadvies & Training, het Teaching & Learning Lab en de docentencommunity TAUU bieden workshops, lezingen en webinars aan, waarin jij je kan laten inspireren of kunt werken aan verdieping en versterking van je eigen onderwijs.

Kijk snel en schrijf je in voor één of meer van de 28 activiteiten!

Locatie

Het programma vindt plaats op diverse locaties in de binnenstad, de UCU-campus, het Utrecht Science Park en ook online. Alle docenten van de Universiteit Utrecht zijn welkom en deelname is gratis!

Let op: de activiteiten zijn alleen voor UU-medewerkers.