Teaching & Learning Lab

Nieuws

Kom naar het Herfstfestival 22 november 2019

Kom naar het Herfstfestival van het Teaching & Learning Lab op vrijdag 22 november 2019 in Utrecht. Dit vierde Herfstfestival is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de vernieuwing en verbetering van voortgezet en hoger onderwijs.

Doe mee aan workshops, maak- en luistersessies over activerende werkvormen, blended learning en active learning spaces. Los een educatieve puzzlebox op en ervaar hoe je deze in je onderwijs kunt inzetten of zelf kunt maken.

Tussen de workshoprondes in geven drie sprekers hun visie op de digitalisering van het onderwijs. José van Dijck (universiteitshoogleraar media en digitale samenleving) en Jan Haarhuis (hoofd van het Educate-it programma voor blended learning) gaan met elkaar in dialoog om hun visies op digitalisering van het onderwijs aan de oppervlakte te krijgen. Daarna zal onderwijswetenschapper Casper Hulshof kritische een aantal mythes over digitalisering van het onderwijs debunken.

Tijdens het Herfstfestival kun je live meekijken met twee Design Thinking-sessies, waarin studenten samen met docenten aan een onderwijs-challenge werken.

Bekijk het programma en schrijf je in voor het Herfstfestival.