Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

10 oktober 2019
16:00 - 18:00
Buys Ballotgebouw 3.19, Science Park Utrecht

TLL inspiratiecafé

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens het Inspiratiecafé van donderdag 10 oktober nemen Friso Bouman en Anneke Marien, beiden studentleden van de U-raad, ‘Flexstuderen’ onder de loep. Bij Flexstuderen betalen studenten niet meer hun jaarlijkse collegegeld, maar per studiepunt. Er lopen sinds dit collegejaar al enkele experimenten met deze vorm van onderwijs aanbieden. Wat zijn de voor- en nadelen van dit systeem? Heeft Flexstuderen de toekomst?

Wanneer: Iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: Van 16.00-18.00 uur
Waar: Teaching & Learning Lab (Buys Ballotgebouw 3.19, ingang via Koningsbergergebouw, Budapestlaan 4 a-b)
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur