Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

17 maart 2022
16:00 - 17:30
Teaching & Learning Lab - Buys Ballot Gebouw 3.19

Inspiratiecafé

Op donderdag 17 maart organiseren we eindelijk weer een inspiratiecafé op locatie; in onze kleine onderwijs zaal BBG 3.19. Om 16:00 trapt onderwijskundig adviseur van Educate-it Aleid de Jong de middag af, met theorie, opbouw en gebruik van kennisclips in onderwijs. Vervolgens zal universitair docent Rogier Bos van het Freudenthal Instituut ons vertellen over de toepassing van kennisclips in zijn onderwijs, en zijn ervaringen daarmee. Alles onder het genot van een hapje en een drankje!
Na afloop is het mogelijk om een kijkje te nemen twee deuren verder in de gang; bij onze studio waar jaarlijks honderden kennisclips en andere filmpjes worden opgenomen.