Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

4 november 2021
11:00 - 12:30
Online via MS Teams

Kennisclips 1, 2, 3, GO! – Deel 3: Breng je kennisclips naar het volgende niveau

Eind oktober en begin november bieden we 3 workshops aan om je te helpen een voorsprong te nemen met het maken je eigen kennisclips.

In de eerste twee delen heb je geleerd hoe je je kennisclips ontwerpt en opneemt. Tijdens dit derde deel van de serie leer je welke stappen je daarna kunt zetten. Hoe voeg je bijvoorbeeld vragen toe aan je video’s? En waarom zou je dat doen? En hoe zorg je ervoor dat leerlingen ze ook echt bekijken? We geven je alle informatie die je nodig hebt over het verrijken van je kennisclips en het koppelen ervan aan de rest van je curriculum. Je leert niet alleen hoe je vragen kunt toevoegen, maar ook hoe je de antwoorden op deze vragen kunt gebruiken als input in je cursus.

Optioneel: Tijdens het laatste half uur van de workshop kun je aan de slag gaan met het toevoegen van vragen aan je zelfontworpen kennisclip. Mocht je niet aanwezig zijn geweest bij het tweede deel  van deze serie, dan kan je hier een uitleg vinden over hoe je een kennisclip kunt opnemen in het Videoplatform.

Deze workshop wordt gegeven door Aleid de Jonge en Kim Mastwijk

Mocht je op dit moment verhinderd zijn, dan kunnen we je wellicht individueel van advies of ondersteuning voorzien. Neem daarvoor contact op met Teaching Support.

 Alle tips en sessie over het geven van onderwijs op afstand vind je hier.