Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

2 november 2021
13:00 - 14:30
Online via MS Teams

Kennisclips 1, 2, 3, GO! – Deel 2: Het opnemen van een kennisclip in het nieuwe Videoplatform

Eind oktober en begin november bieden we 3 workshops aan om je te helpen een voorsprong te nemen met het maken je eigen kennisclips.

In de tweede workshop van deze serie leer je alles over het nieuwe ‘Videoplatform UU’: een omgeving van de Universiteit Utrecht waarbinnen je gemakkelijk kennisclips kunt opnemen, bewerken en delen met studenten. Experts van het Videoplatform laten je zien hoe het platform werkt en welke functionaliteiten het platform allemaal te bieden heeft.

Tijdens de workshop zorgen we voor een hands-on experience waarbij je onder begeleiding meteen aan de gang gaat met het gebruiken van het platform. Je leert hoe je videomateriaal kan maken, kan ondertitelen en op een gemakkelijke manier kan bewerken voordat je deze deelt met je studenten of collega’s.

Optioneel: Het laatste half uur van de workshop kun je aan de slag met het opnemen van een kennisclip aan de hand van het script wat je tijdens de eerste workshop van deze serie geschreven hebt. Mocht je niet aanwezig geweest zijn bij deze workshop, dan is het mogelijk om de opdracht hier te downloaden. (Opdracht volgt)

Benieuwd naar hoe je je kennisclips het beste kunt integreren in je onderwijs? Kijk dan eens naar ‘Kennisclips 1, 2, 3, GO! Deel 3: Breng je kennisclips naar het volgende niveau’

Deze workshop wordt gegeven door Jeroen Rou

Mocht je op dit moment verhinderd zijn, dan kunnen we je wellicht individueel van advies of ondersteuning voorzien. Neem daarvoor contact op met Teaching Support.

Alle tips en sessie over het geven van onderwijs op afstand vind je hier