Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Herfstfestival: uitdagingen en mogelijkheden van online onderwijs

Tijdens het jaarlijkste Herfstfestival op vrijdag 12 november gaan we uitgebreid in op de voor en nadelen van online, hybride en fysiek onderwijs. Samen met experts kun je discusseren, overleggen en filosoferen over de mogelijkheden die online onderwijs biedt, en de struikelpunten waar je geheid tegenop zult lopen. We kunnen weer een mooie workshop toevoegen aan ons programma, waarbij de flexibiliteit van online onderwijs centraal staat.

 

Karin Rebel (UU) and Annet van Royen (UMCU)

Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Utrecht University and the UMC Utrecht are combining their strengths by joining research and education on global societal challenges such as climate change, sustainability, health and food. In this joint education, these societal challenges are central, and societal partners are invited to share their experience with and knowledge on the topic. With the increased focus on- and development off- online education, such collaboration has met an increase in possibilities. Students, teachers and societal partners alike can follow courses from multiple locations, making cross-university collaboration more accessible. But when does such collaboration have any added value? When is the whole greater than the sum of its parts? During the workshop by Karin Rebel and Annet van Royen, participants are welcome to discuss and experience what is needed in both design and development of cross-university challenge based courses.

 

We kijken er naar uit om jullie op de 12e te mogen ontvangen!

Ben je benieuwd naar het gehele programma van het Herfstfestival 2021? Je kunt het hier vinden.