Teaching & Learning Lab

Agenda

10 december 2020
16:00 - 18:00
Teaching & Learning Lab online via Teams

Teaching & Learning Lab Inspiratiecafé online – Sjors’ Teams Tips & Tricks

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs.

Microsoft Teams, voor maart gebruikte nog bijna niemand het en nu kan je er in het onderwijs niet meer omheen. Waar de een allang blij is dat zijn/haar microfoon en camera tijdens een meeting werken, is de ander al weer bezig met allerlei geavanceerde features. Tot die laatste groep behoort ook Sjors Overman, universitair docent aan de USBO.

Sjors besloot zijn ervaringen te delen in de vorm van korte video’s die hij deelt via Microsoft Stream. In deze video’s deelt hij tips en tricks over onder andere break-out rooms, opdrachten in Teams, maar ook over het gebruik van de dynamische onderwijszaal.

Benieuwd hoe je Teams nog beter in kan zetten voor jouw onderwijsdoelen? Of gewoon op zoek naar die ene gouden tip om Microsoft Teams voor jou te laten werken? Dan zie ik jou op 10 december om 16.00 uur! Hopelijk tot dan.

Wanneer: donderdag 10 december 2020
Hoe laat:  16.00-18.00 uur
Voertaal: Engels
Waar: Teaching & Learning Lab online via Teams
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur

Heb jij zelf een inspirerend verhaal dat je graag tijdens een van de komende Inspiratiecafés wil delen? Mail dan vooral jouw idee/voorstel naar m.a.mangnus@uu.nl!

Geïnteresseerd in mogelijke andere webinars of bijeenkomsten? Bekijk dan hier welke andere online sessies je als docent eventueel ook kunt bijwonen.