Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

13 november 2020
Utrecht Science Park of vlakbij het USP

Design Thinking-sessie ‘Onderwijs is overal’

Design Thinking sessiesOnderwijs vindt niet alleen plaats van 9 tot 17, in leslokalen of op een online platform. Het leren gaat altijd door, ook in de ‘vrije tijd’ van lerenden. Om de kansen van leren buiten de schoolmuren te exploreren, organiseert het Teaching & Learning Lab op vrijdag 13 november de Design Thinking-sessie: Onderwijs is Overal. Onder begeleiding van een ervaren moderator bedenken de deelnemers op creatieve wijze tastbare oplossingen. Daarbij wordt veel ruimte gegeven aan serendipiteit en toevalligheid.

Deze interactieve sessie met maximaal twintig deelnemers, zal plaatsvinden op of in de buurt van Utrecht Science Park.

Deelname is gratis en de inschrijving voor de Design Thinking-sessie opent begin oktober via de website van het Teaching & Learning Lab.