Teaching & Learning Lab

Agenda

12 november 2020
n.t.b.

Uitgesteld: Design Thinking-sessie ‘Onderwijs is overal’

Design Thinking sessies

De Design Thinking sessie op vrijdag 13 november, is vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld tot voorjaar 2021. Het TLL Herfstfestival op 27 november gaat wel door (aanmelder.nl/tll2020).

Onderwijs vindt niet alleen plaats van 9 tot 17, in leslokalen of op een online platform. Het leren gaat altijd door, ook in de ‘vrije tijd’ van lerenden. Om de kansen van leren buiten de schoolmuren te exploreren, organiseert het Teaching & Learning Lab op vrijdag 13 november de Design Thinking-sessie: Onderwijs is Overal. Onder begeleiding van Antoinet Voschezang (Happy Soul Centre), Mirthe Mangnus (UU) & Heleen van Ravenswaaij (UMCU) bedenken de deelnemers op creatieve wijze tastbare oplossingen. Het onverwachte krijgdaarbij veel ruimte.

Deze interactieve sessie met maximaal vijftien deelnemers zal plaatsvinden in De Biltsche Hoek en geeft direct toegang tot een omvangrijk natuurgebied om inspiratie op te doen.  

Meer informatie & aanmelden

Datum: voorjaar 2021

Locatie: n.t.b.

Voor wie: Docenten, studenten, en iedereen die geïnteresseerd is in innovatie van voortgezet en/of hoger onderwijs.

Maximaal aantal deelnemers: Vijftien

Aanmelden: Gratis, de inschrijving opent in 2021.

Wil je op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten die het Teaching & Learning Lab organiseert? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.