Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

11 juni 2020
16:00 - 18:00
Online via Microsoft Teams, zie link in bericht

TLL inspiratiecafé

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Al het online onderwijs en thuiswerken heeft ook ons geïnspireerd en daarom gaat het Inspiratiecafé gewoon online door. Jij bent verantwoordelijk voor het drankje uit de koelkast en wellicht een hapje, dan verzorgen wij de Inspiratie!

Op donderdag 11 juni is het alweer tijd voor de derde online editie. Periode 4 is inmiddels in volle gang en langzamerhand richt onze blik zich alweer op periode 1. Ook dan zullen vele docenten er aan moeten geloven om hun cursus online aan te gaan bieden. Waar moet je dan rekening mee houden? Hoe verzin je een goed alternatief? En welke obstakels kom je eventueel tegen?

Tomas Klos is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het omzetten van de verschillende werkvormen in zijn cursus naar een online variant. Hij was een geregelde gast bij de webinars, stelde kritische vragen en nam alle informatie tot zich. Graag neemt hij je tijdens het Inspiratiecafé mee in zijn ervaringen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor het Inspiratiecafé team via de link hieronder en kom donderdag 11 juni online langs!

Wanneer: donderdag 11 juni 2020
Hoe laat: 16.00-18.00 uur
Waar: TLL online via MS Teams
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur