Teaching & Learning Lab

Nieuws

Breaking Science: jonge onderzoekers de vloer op

breaking scienceHet TLL is één van de organisatoren van de jaarlijkse Utrechtse pitch competitie voor jonge onderzoekers ‘Breaking Science’. Enkele tientallen onderzoekers, promovendi, postdocs en masterstudenten worden geschoold in het geven van een korte, aansprekende pitch over hun onderzoek. Vervolgens strijden ze, in café Hofman in het centrum van de stad, om de hoofdprijs: een bedrag voor congresbezoek. Belangrijker nog dan de competitie en de prijs is het hoge niveau van presenteren dat de deelnemers in de cursus bereiken. In april 2019 won masterstudent Michael Musandu, met een pitch over kunstmatige intelligentie.

Bekijk de impressie van Breaking Science 2019.

Bekijk de (Engelstalige) pitches, die opgenomen zijn in de TLL-studio.