Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

1 - 5 juli 2019
Diverse locaties in de binnenstad, UCU-campus, Utrecht Science Park en ook online

Versterk-je-onderwijs-week

versterk-je-onderwijs-week_liggendOp 1 juli start de Versterk-je-onderwijs-week met een divers aanbod gericht op het verbeteren en innoveren van je onderwijs: tal van workshops, lunchmeetings en adviezen op maat georganiseerd door de partners van het Centre for Academic Teaching.

Educate-it, Onderwijsadvies & Training, het Teaching & Learning Lab en de docentencommunity TAUU zorgen samen voor een divers aanbod op verschillende locaties van onze universiteit. Werk heel concreet aan je onderwijs of kom voor inspiratie! Ontsnap met je team uit de Escape Room, ontvang hulp bij het nakijken van toetsen, ontmoet andere docenten of vind ontspanning tijdens één van de lunches of massages.

Alle docenten van de Universiteit Utrecht zijn welkom! 

Voor meer informatie, kijk op Educate-it.