Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

22 november 2019
12:00 - 17:30
Utrecht Science Park

TLL Herfstfestival 2019

Kom naar het Herfstfestival van het Teaching & Learning Lab op vrijdag 22 november 2019 in Utrecht. Dit vierde Herfstfestival is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de vernieuwing en verbetering van voortgezet en hoger onderwijs.

Doe mee aan workshops, maak- en luistersessies over activerende werkvormen, blended learning en active learning spaces. Los een educatieve puzzlebox op en ervaar hoe je deze in je onderwijs kunt inzetten of zelf kunt maken.

In de middag geven drie prominente sprekers hun visie op de digitalisering van het onderwijs. José van Dijck trapt af met haar visie op de Googlification van de universiteit. Casper Hulshof plaatst kritische kanttekeningen bij online onderwijs en Jan Haarhuis sluit af met de betekenis van digitalisering voor de universitaire praktijk.

Tijdens het Herfstfestival kun je live meekijken met drie Design Thinking-sessies, waarin studenten samen met medewerkers aan een onderwijs-challenge werken.

Bekijk het programma en schrijf je in voor het herfstfestival.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten via teachinglearninglab@uu.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief.