Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

30 januari 2019
12:00 - 13:00
Buys Ballotgebouw 3.22 (TLL)

Rondleiding Teaching & Learning Lab

Kom naar de rondleiding bij het Teaching & Learning Lab!  De rondleiding wordt gegeven in het kader van de Versterk-je-onderwijs-week (28 januari t/m 1 februari), georganiseerd door Educate-it.

Het Teaching & Learning Lab (TLL) is een onderwijslab voor docenten (VO en HO), studenten en didactisch onderzoekers. Het is een plek om samen nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, te ontwikkelen en in de onderwijspraktijk te testen. In de onderwijs-testruimtes bepaalt het onderwijs de indeling van de ruimte, in plaats van dat de ruimte oplegt hoe de docent onderwijs geeft. Tafels en stoelen, statafels of juist geen meubilair, het kan allemaal. Daarnaast is er allerlei apparatuur beschikbaar, zoals digitale whiteboards, een interactieve muur en observatiecamera’s.

Het TLL heeft twee onderwijs-testruimtes: één voor maximaal 30 personen en één voor maximaal 40 personen. Ook beschikt het Teaching & Learning lab over een studio waar je kennisclips, korte video’s, webinars of andere video’s voor het onderwijs kunt opnemen.

Tijdens de rondleiding kun je de onderwijstestruimtes bezoeken en hoor je meer over het gebruik in de praktijk.

Inschrijven via de site van Educate-it