Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

11 april 2019
16:00 - 18:00
Buys Ballotgebouw 3.19

TLL inspiratiecafé

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

In het inspiratiecafé van 11 april vertelt Kristi Jauregi (Geesteswetenschappen en Educate-it, Universiteit Utrecht) over “De kracht van online internationale samenwerking”.

Tegenwoordig hebben we veel online mogelijkheden om onze studenten beter te kunnen voorbereiden op de uitdagingen van de sterk geglobaliseerde digitale maatschappij. Kristi zal kort verschillende projecten toelichten waarin UU studenten voor projecten hebben deelgenomen aan online internationale samenwerking en uitwisseling (Leraren Opleiding; Master Interculturele Communicatie en Bachelor Spaans).

Wanneer: Iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: Vanaf 16:00
Waar: Teaching & Learning Lab (Buys Ballotgebouw 3.19)
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur