Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

14 maart 2019
16:00 - 18:00
Buys Ballotgebouw 3.19

TLL inspiratiecafé

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens het inspiratiecafé van 14 maart, vertelt Rianne van Lambalgen over interdisciplinariteit in het onderwijs!

Bij de scriptie van Liberal Arts and Sciences doen bachelor studenten interdisciplinair onderzoek in teams. Zij passen hier toe wat ze tijdens andere vakken van het kern-curriculum van LAS hebben geleerd over interdisciplinair onderzoek. Tijdens dit inspiratiecafé zal Rianne toelichten hoe studenten interdisciplinair onderzoek doen tijdens de LAS-scriptie, over de begeleiding hiervan en over de vraag of en hoe technologische tools de studenten bij de LAS scriptie zouden kunnen helpen beter (interdiscplinair) onderzoek te doen.

Wanneer: Iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: Vanaf 16:00
Waar: Teaching & Learning Lab (Buys Ballotgebouw 3.19)
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur