Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

17 januari 2019
13:00 - 15:00
Buys Ballotgebouw 3.22 (TLL)

Werkgroepruimte die werkt

TLL workshop Werkgroepruimte die werktDe inrichting van onderwijszalen kan een grote impact hebben op het onderwijs. Voor docenten die willen nadenken over hoe zij hun onderwijsruimte het best kunnen inrichten, zodat die de gebruikte werkvormen ondersteunt, is nu een online module ontworpen. Hierin denk je stap voor stap na over de ideale inrichting. Meld je aan voor deze module via teachinglearninglab@uu.nl. De online module wordt gevolgd door een optionele workshop waarin je met collega’s elkaars ontwerp aanscherpt en vervolgens in het Teaching & Learning Lab ook kan uitproberen hoe het is om in een dergelijke zaal les te geven.

If you prefer the workshop in English, please contact dp.educate-it@uu.nl for a personal appointment.

Inschrijven via Educate-it