Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

11 oktober 2018
16:00 - 18:00
3.19

TLL inspiratiecafé

inspiratiecafé TLLHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Ditmaal vertelt Teaching Fellow Veronique Schutjens over haar project ‘XChange’. Komende vijf jaar gaat Veronique uitwisselingsstudenten trainen om hun internationale ervaringen bewust en effectief om te zetten naar employability skills en deze ervaringen en vaardigheden in te bedden in het curriculum.

Wanneer: iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur
Aanmelden: niet nodig, vrije inloop, ook na 16.00 uur