Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

20 september 2018
12:30 - 13:30
BBG 3.22

TLL Open Lab

interactive whiteboard TLLIedere derde donderdag van de maand  is er ‘Open Lab’  bij het Teaching & Learning Lab tussen 12.30 – 13.30 uur.

Docenten, promovendi en overige medewerkers van de UU die graag willen experimenteren met beschikbare apparatuur en software van het TLL zijn welkom in de grote onderwijs-testruimte (3.22) in het Buys Ballotgebouw. Ook personen van buiten de Universiteit Utrecht kunnen tijdens een OpenLab kennismaken met het TLL. Op dat moment zijn de faciliteiten van het TLL opgesteld om ze in alle rust uit te kunnen proberen.

open lab: learning tableWil je voorafgaand aan een cursus experimenteren met de mogelijkheden van een Interactive Whiteboard? Of heb je vragen over het koppelen van een beamer aan een Interactive Whiteboard? Of wil je weten hoe de observatiecamera’s werken?

Kom dan om 12.30 uur naar het TLL in het Buys Ballotgebouw (3e etage, lokaal 3.22). De toegang tot het Buys Ballotgebouw is via de ingang van het Koningsbergergebouw, Budapestlaan 4a-b.