Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

13 september 2018
16:00 - 18:00
3.19

TLL inspiratiecafé

inspiratiecafé TLLHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere tweede donderdag van de maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Ditmaal vertelt Teaching Fellow Irma Meijerman over Scholarship of Teaching & Learning (SoTL) Het principe van SoTL is één van de pijlers van het Centre for Academic Teaching van de Universiteit Utrecht. Maar wat is het eigenlijk? En nog belangrijker, wat kun jij ermee als docent om je onderwijs te verbeteren en het leren van je studenten te bevorderen? In dit inspiratiecafé krijg je meer inzicht in SoTL als basis om je eigen onderwijs op een systematische wijze onder de loep te nemen.

Wanneer: iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur
Aanmelden: niet nodig, vrije inloop, ook na 16.00 uur