Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

14 juni 2018
16:00 - 17:30
3.19

TLL inspiratiecafé

inspiratiecafé TLLHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Ditmaal gaat Suzanne Hoogstraten – masterstudent bij Onderwijswetenschappen én docentondersteuner bij Educate-it – met de aanwezigen in gesprek over co-creatie, aan de hand van haar master thesis onderzoek. Co-creatie gaat over mogelijkheden waarbij studenten en docenten samen aan onderwijskwaliteit werken. Eén van de mogelijkheden is om dit in te zetten bij het (her)ontwerpen van het onderwijs. Ook voor het (her)ontwerpen van blended onderwijs, lijkt co-creatie namelijk geschikt. De positieve effecten van co-creatie zullen besproken worden. Ook zal Suzanne ingaan op de aandachtspunten om co-creatie succesvol te laten plaatsvinden.

Wanneer: Iedere tweede donderdag van de maand

Hoe laat: Vanaf 16.00 uur

Waar: Teaching & Learning Lab (Buys Ballotgebouw 3.19)

Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16.00 uur