Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Sprout Creator Competition

Creëer, werk samen en innoveer tijdens de Sprout Creator Competition. Vertegenwoordig je school met een team van docent en twee leerlingen in een strijd tegen anderen scholen in je regio en maak kans om een nieuwe Sprout Pro by HP computer te winnen!

Hoe werkt het, en hoe kan mijn school meedoen?

De Sprout Creator Competition is een event verspreid over twee middagen met:

  • Een gedetailleerde training door onderwijsexperts om de Sprout technologie meester te worden.
  • Een project waarin teams een activiteit met de Sprout Pro moeten ontwerpen. De activiteit kan een mix zijn tussen alle onderwerpen en disciplines.

De activiteiten worden beoordeeld en het beste team wint een Sprout Pro voor de school. Elke school mag 1 team selecteren om mee te doen. Teams bestaan uit een docent en twee leerlingen. Meedoen is zonder verdere kosten.

Wat is Sprout Pro

Sprout Pro is de eerste Windows 10 PC met een dubbel touchscreen, een horizontale touchmat, een 3D scanner en nog veel meer. Het stelt leerlingen bloot aan splinternieuwe, real-world technologie die hen zal voorbereiden op hun toekomstige STE(A)M carrière.

Data

Vrijdag 2 en 16 november 2017 van  12.00 – 17.00 uur.

Locatie

Teaching and Learning Lab, Universiteit Utrecht.

Inschrijven

Mail naar info@derekenwinkel.nl om je team aan te melden.
sprout creator competition