Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Intensievere samenwerking met Ricoh

IT-concern Ricoh is één van de bedrijven waarmee het Teaching and Learning Lab samenwerkt. Op 16 mei hebben de Universiteit Utrecht en Ricoh in het TLL een intentieovereenkomst getekend om, op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe onderwijstechnologie, de samenwerking te intensiveren.

Paul Nanninga, sr vovereenkomst Universiteit Utrecht en Ricohice-president Sales & Marketing van Ricoh Europa, zegt hierover:
“In een wereld die constant verandert en waar technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, is investeren in onderwijs cruciaal voor Ricoh. Wij willen goed afstemmen op wat de onderwijssector nodig heeft; samen met studenten, docenten en onderzoekers kansen zoeken en benutten. De campus in Utrecht is een uitgelezen plek hiervoor, een heel interessant ecosysteem waar alle ingrediënten samenkomen die nodig zijn voor onderwijsinnovatie.”