Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Vanaf 15 juni kan je weer clips opnemen in de studio van het Teaching & Learning Lab

afbeelding greenscreenSinds 15 juni is de studio van het Teaching & Learning Lab geopend voor UU-docenten die clips willen opnemen. De studio richt zich in eerste instantie op docenten van de Bètafaculteit en voor UU-docenten die van het transparante lightboard gebruik willen maken. Andere UU-docenten kunnen terecht in de studio aan de Bolognalaan.

In de TLL studio kun je een kennisclip opnemen met als achtergrond een green screen of staand achter een lightboard waarop je kunt tekenen. Ook andere opstellingen zijn mogelijk. De clips worden door een cameraman opgenomen en nabewerkt.

Interesse? Meld je aan voor de opname van een clip; dan nemen wij contact met je op. Hier vind je ook meer informatie over het opnemen van een clip, reservering en contactgegevens.

De studio bevindt zich in het Buys Ballotgebouw, kamer 3.25.