Teaching & Learning Lab

Agenda

6 maart 2025
Academiegebouw

OnderwijsFestival

De volgende editie van het OnderwijsFestival staat gepland voor donderdag 6 maart 2025.

Tijdens de editie van 2024 bezochten 426 deelnemers het OnderwijsFestival: 178 docenten, 173 medewerkers en 75 studenten. Het was een dag vol inspirerende en leerzame activiteiten rond verschillende onderwijsthema’s. In de paneldiscussie over Artificial Intelligence (AI) stond de vraag centraal hoe je AI in het onderwijs integreert en zorgt dat onderwijs mensenwerk blijft.

Naast inhoudelijke workshops over onder meer Community Engaged Learning en onderwijs met Extended Reality was er ook ruimte voor ontspanning met o.a. een straatpoëziewandeling en een silent disco. Daarnaast presenteerden docenten hun wetenschappelijk onderzoek naar hun eigen onderwijs (SoTL) in posterpresentaties. Aan het einde van de dag werden ook de jaarlijkse winnaars van de Docentprijzen en de UU Teamprijs bekendgemaakt.

Ben jij er volgend jaar ook bij?