Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

16 maart 2023
16:00 - 17:00
BBG 3.19 (start) & Lili's protolab

TLL Inspiratiecafé x Lili’s Proto Lab: Prototype a practical in your education

Come.
Try.
Learn prototyping.

We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je a.j.b. hier aan. 

Heb je ooit rondgelopen met een idee in je hoofd, maar niet de tools gehad om het ook uit te voeren? Het leven van een academicus staat vaak in het teken van veel experimenteren en ons onderwijs weerspiegelt dat. Hoe geweldig zou het zijn als je het allemaal zou kunnen uitproberen? Wat als je een prototype zou kunnen maken van je aangepaste vliegenval voor je afstudeerproject? Wat als je jouw eigen feedbackkamer met temperatuurregeling zou kunnen bouwen? Met de introductie van Lili’s Proto Lab krijgen studenten de mogelijkheid om te prototypen en te experimenteren in een makerspace op onze eigen campus!
Lili’s Proto Lab is een plek waar je je creatieve ideeën kunt testen en ze kunt omzetten in een werkend prototype. Van 3D printen en lasersnijden tot microfluïdica en robotica, in het Proto Lab oefen je met het bedienen van deze tools en met verschillende prototyping methodes. Op donderdag 16 maart, van 16:00-17:00, maak je dat ook mee. Samen met Lili’s Proto Lab organiseren we een inspiratiesessie en workshop in één, helemaal over deze maker space.

Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.