Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

TLL Inspiratiecafé Escape boxen

Op donderdag 20 april komen we weer bij elkaar voor het volgende Inspiratie café; dit maal over escape boxes. Alice Veldkamp en Anneke van Houwelingen nemen ons in 3.22 mee door de theorie van de boxes; de toepassing in de les, waarom bepaalde aspecten wel of niet werken en voor wat voor onderwerpen je escape boxes goed kunt toepassen. Alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Na het eerste gedeelte van het café gaan we in groepen first-hand ervaren hoe het is om met zo’n box te werken.
Het eerste gedeelte is ook online te volgen via onderstaande Teams link. De boxes zelf uitproberen is uiteraard alleen f-2-f mogelijk.

We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen!

 

Meer weten over gamification van het onderwijs? Onze student assistent schreef er vorige maand een artikel over. Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.