Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

19 mei 2021
16:00 - 17:00
Teaching & Learning Lab online via Teams

Teaching & Learning Lab Inspiratiecafé online – Collaborative Online International Learning (COIL)

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs.

Op woensdag 19 mei zijn Tamar Aprahemian en Ferdi Engels te gast om te vertellen over hun COIL project. COIL staat voor Collaborative Online International Learning en staat bekend als een innovatieve instructiemethode die intercultureel leren bevordert door middel van online samenwerking tussen docenten en studenten uit verschillende landen.

Met COIL kun je als docent samenwerken met een collega uit je internationale netwerk en je studenten laten proeven aan het werken in een internationale omgeving. Wanneer voegt COIL iets toe aan je cursus? Waar begin je als je hier mee wil starten? Waar loop je tegenaan en hoe ga je bijvoorbeeld om met cultuurverschillen? Het antwoord op deze en nog meer vragen krijg je op woensdag 19 mei vanaf 16.00 uur. Tot dan!

Wanneer: woensdag 19 mei 2021
Hoe laat: 16.00-17.00 uur
Waar: Teaching & Learning Lab, online via MS Teams
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur

Heb jij zelf een inspirerend verhaal dat je graag tijdens een van de komende Inspiratiecafés wil delen? Mail dan vooral jouw idee/voorstel naar m.a.mangnus@uu.nl!

Geïnteresseerd in andere webinars of bijeenkomsten? Bekijk dan hier welke andere online sessies je als docent ook kunt bijwonen.