Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

27 november 2020
12:40 - 16:30
Online

TLL Herfstfestival 2020

Doe mee aan het Herfstfestival van het Teaching & Learning Lab op vrijdag 27 november 2020

Het centrale thema is Onderwijs Overal, met als subthema’s Augmented/Virtual Reality (AVR) en Afstandsonderwijs. In de keynote door motivatie-expert Ralph Meulenbroeks, wordt ingegaan op de motivatie ten tijde van afstandsonderwijs.

Verder zijn er diverse workshops waarin afstandsonderwijs in het voortgezet en hoger onderwijs aan bod komen, kijken we naar diverse tools die kunnen helpen bij onderwijs op afstand en kan de wereld van augmented en virtual reality worden verkend op je eigen telefoon. Het belooft een mooi festival te worden met ruimte voor directe toepassingen bij afstandsonderwijs en er is ruimte om het onderwijs verder te innoveren met AVR.

Meer informatie in onderstaande video en via https://teachinglearninglab.nl/herfstfestival-2020.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten via teachinglearninglab@uu.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een impressie van het Herfstfestival 2019:

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider