Teaching & Learning Lab

Nieuws

Versterk-je-onderwijs-week

Versterk je onderwijs weekBegin juli werd de eerste Versterk-je-onderwijs-week georganiseerd. Docenten waren enthousiast: “I discovered new interesting things and I came back to work with inspiration and new ideas”; “Inspirerend en de moeite waard. Het heeft me concrete ideeën opgeleverd.”

De week werd zo goed ontvangen, dat besloten is om dit initiatief uit te breiden en voort te zetten. In januari 2020 wordt daarom de volgende ‘wintereditie’ georganiseerd. Dus heb je ook behoefte aan inspiratie en tijd om je onderwijs te versterken? Zet deze week dan alvast in je agenda.

Programma

Partners van het CAT, waaronder Educate-it, Onderwijsadvies & Training, het Teaching & Learning Lab en de docentencommunity TAUU bieden workshops, lezingen en webinars aan, waarin jij je kan laten inspireren of kunt werken aan verdieping en versterking van je eigen onderwijs. Werk heel concreet aan je onderwijs of kom voor good practices! Ga met mededocenten in gesprek over activerende onderwijsvormen, verbeter de kwaliteit van je (digitale) tentamens of verbeter je skills om studentenonderzoek te begeleiden. Ook is er volop ruimte voor de nodige ontspanning.

Locatie

Het programma vindt plaats op diverse locaties in de binnenstad, de UCU-campus, het Utrecht Science Park en ook online. Alle docenten van de Universiteit Utrecht zijn welkom en deelname is gratis!

Laat van je horen

Heb je een idee voor een onderwerp voor een workshop of rondetafelgesprek om in het programma op te nemen? Wil je op de hoogte blijven wanneer het programma bekend is en je je kan inschrijven? Laat het ons via dit formulier weten!