Teaching & Learning Lab

Nieuws

Preview programma TLL Herfstfestival 22 november

De datum voor het TLL Herfstfestival is verzet naar vrijdagmiddag 22 november.

TLL HerfstfestivalCasper Hulshof, onderwijswetenschapper aan de UU en bekend van het boek ‘Juffen zijn toffer dan meesters’ opent de dag met zijn visie op onderwijs en de inzet van techniek. Aansluitend zijn er twee rondes workshops, maak- en luistersessies over  onder andere activerende werkvormen, blended learning, en active learning spaces. Los een educatieve puzzlebox op en ervaar hoe je deze in het onderwijs kunt inzetten of zelf maken, of ontsnap uit een escape room.

TLL HerfstfestivalIn de ochtend van 22 november zal een drietal teams van studenten en medewerkers, verspreid over Utrecht Science Park, starten met de opdracht om ideeën te ontwikkelen voor beter en modern onderwijs. Kijk tijdens het Herfstfestival live mee met deze Design Thinking-sessies en woon de pitches van de teams aan het eind van de middag bij.

Het volledige programma is in september beschikbaar op TLL Herfstfestival 2019.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten via teachinglearninglab@uu.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief.