Teaching & Learning Lab

Nieuws

Uit de File – Aan het werk!

Op donderdag 9 mei was er een “Uit de File – Aan het werk” themamiddag in het TLL. Achttien professionals van diverse ondernemingen die iets met dit thema hebben (van producenten van headsets tot cloudservice-providers) kwamen naar het TLL om te werken aan twee thema’s: pitchen en werken met LinkedIn.

Bij aankomst werden de leden aan elkaar voorgesteld en kregen een inleiding, waarna ze nadachten over de pitch die ze wilden opnemen. Richard Bordes (oprichter van Uit de File – Aan het werk) nam vervolgens de LinkedIn groep onder zijn hoede, terwijl Ralph Meulenbroeks (Freudenthal Instituut) met de eerste groep naar de studio ging.

uit de file aan het werk

Aan het einde van de middag was er een groot enthousiasme voor de opzet: het lightboard werd zeer gewaardeerd en de combinatie met de LinkedIn-training werd als erg waardevol gezien. In de dagen erna kwamen de eerste nieuwe aanvragen al binnen.

Ralph: “Een mooie nieuwe telg in de TLL-familie dus!”

Richard: “Lightboardvideo’s maken: Je verhaal vertellen 2.0 en samen #Content creëren is echt leuk!”