Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

23 mei 2024
16:00 - 17:30
BBG 3.22

Inspiratiecafé Community Engaged Learning

Ben jij ook zo geïntrigeerd door alle hype rond challenge-based learning en transdisciplinair onderwijs? Waar gaat dit uiteindelijk allemaal over? Dit onderwijsconcept waarin samenwerking tussen disciplines centraal staat en dat studenten in staat stelt de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om mee te doen in een steeds veranderende wereld, is het onderwerp van het Inspiratiecafé op 25 april. Hoe zijn docenten betrokken, wat is de rol van de docent in deze vorm van lesgeven, en hoe formuleer of creëer je überhaupt een uitdaging om aan te werken? Dit gaan we allemaal samen onderzoeken, in deze sessie gefaciliteerd door onze CAT-experts en collega’s Dimitra en Minke.

We kijken er naar uit je te zien!

Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.