Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

26 oktober 2023
16:00 - 17:00
BBG 3.22

TLL Inspiratiecafé | Eye-Tracking

Letten studenten nou eigenlijk wel echt op?

Op donderdag 26 oktober organiseren we het volgende Inspiratiecafé, ditmaal over Eye-Tracking. Heb je wel eens nagedacht over wat je studenten missen en wat ze volgen als ze met de aangeboden materialen werken of naar een college luisteren? De fascinerende toepassing van eye-tracking geeft een inkijkje (😉) in hoe leerlingen (en docenten!) in klaslokalen en daarbuiten functioneren. Tijdens het TLL Inspiratiecafé op 26 oktober bespreken we de voordelen en beperkingen van het vastleggen van oogbewegingen – en proberen we natuurlijk ook eye-tracking apparatuur op elkaar uit.

We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen! (dit café is in het Engels)

Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.