Teaching & Learning Lab

Agenda

30 januari 2023
15:00 - 17:00
Online via MS Teams

Inclusive Science Teaching Workshop (deel 2)

Ben je geïnteresseerd in diversiteit, inclusie en gelijkheid in het onderwijs? Of heb je problemen ondervonden in jouw onderwijs?

Deze door de USO gefinancierde workshop biedt de ruimte om eigen persoonlijke ervaringen en twijfels te delen. Om gezamenlijk verschillende benaderingen te bespreken. Om inclusie- en diversiteitsaspecten op het gebied van wetenschapsonderwijs aan te pakken en om een beter begrip te krijgen van wat er op het spel staat als het gaat om gelijkheid in onderwijs. De tweedelige workshop is bedoeld om docenten van de Faculteit Wetenschappen in staat te stellen inclusief onderwijs te omarmen als een continu proces dat niet van de ene op de andere dag plaatsvindt, maar eerder een cyclus is die reflectie inhoudt en afkomstig is van een echte plaats.

Deze workshop bestaat uit 2 onderdelen, het andere onderdeel is gepland op 9 januari.
Inclusive Science Teaching Workshop (deel 1)

 

Heb je interesse om deel te nemen aan deze gratis workshop, stuur dan een e-mail naar Aitana Bilinski. Ben je geïnteresseerd maar verhinderd op deze data, stuur ons dan je beschikbaarheid. Meer data zullen binnenkort worden gepland en we zullen proberen om aan je beschikbaarheid tegemoet te komen.

Projectleden: Arthur Bakker, Aitana Bilinski, Miriam de Boer, Abigail Nieves Delgado en Chahida Bouhamou.