Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

16 februari 2023
16:00 - 17:00

TLL Inspiratiecafé – Afsluitend symposium COIL leergang 22/23

Graag nodigen wij je uit voor de feestelijke afsluiting van het COIL-programma tijdens een speciale sessie van het TLL inspiratiecafé. Tijdens dit mini-symposium zullen de deelnemers aan het COIL-programma hun leerervaringen presenteren door middel van posters, en deze in een informele setting met jullie bespreken.

De afgelopen drie maanden volgden 8 deelnemers het COIL-programma voor docenten. Het doel van dit programma is om docenten te inspireren en te ondersteunen die hun cursus willen (her)ontwerpen, zodat deze geschikt is voor Collaborative Online International Learning (COIL). In zes sessies volgden docenten workshops over COIL-onderwerpen als samenwerkend leren, online/blended leren en interculturele vaardigheden.

Door een COIL-cursus te geven, laat je je studenten (en jezelf) intercultureel bewustzijn verder ontwikkelen en werken aan interculturele competenties. Je studenten kunnen vanuit verschillende perspectieven over hun vakgebied leren en zullen nieuwe ervaringen opdoen. Als docent kun je institutionele partnerschappen ontwikkelen of versterken en internationale studenten aantrekken om op onze campus te studeren.

We kijken er naar uit je de 16e te mogen ontvangen!

Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.