Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

15 december 2022
16:00 - 17:00
BBG 3.22 of Online via de link hier onder

TLL Inspiratiecafé

Wil je een video-opname maken van je onderzoek of didactische evaluatie? Wil je jezelf opnemen voor je Basiskwalificatie Onderwijs (BKO)? En zien en horen hoe je leerlingen reageren?

Het Teaching & Learning Lab heeft een opstelling met meerdere camera’s en draadloze microfoons die je les in één keer kunnen vastleggen. Door de flexibiliteit van de ruimte kun je eigenlijk elke onderwijssituatie nabootsen. Na afloop kun je de les analyseren en opnames van de 8 camera’s bekijken.

Op donderdag 15 december, van 16:00 tot 17:00, delen onderzoekers Michiel van Harskamp en Marianne van Dijke hun ervaringen met het vastleggen van lessen voor hun onderzoek. Daarnaast zal Frans van Dam een korte rondleiding geven en laten zien hoe de camera’s werken. Deze sessie is voor didactische onderzoekers, BKO kandidaten of -begeleiders en natuurlijk alle anderen die geïnteresseerd zijn in het maken van opnames van onderwijs.

We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen!

 

Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.