Teaching & Learning Lab

Nieuws

Onderwijsinnovatiedenktank: “hoe kan het onderwijs nóg beter worden” volgens de student

Hoe betrek je studenten bij onderwijs en onderwijsinnovatie? Het meenemen van het perspectief van studenten in het ontwerpen en vernieuwen van onderwijs is erg belangrijk. Onderwijs is ten slotte vóór de student. Daarom heeft Educate-it een studentendenktank ontwikkeld: een programma waarin studenten tijdens vier sessies input kunnen geven op onderwijsinnovatieprojecten die Educate-it momenteel uitvoert binnen de UU. In ruil hiervoor kunnen zij nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Dit najaar is de tweede editie afgerond. Op de website van Educate-It kun je en interview lezen met de projectleider van de denktank, Aleid de Jong, en deelneemers Dagman Bon en Sanne de Mooij.