Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

28 oktober 2021
15:30 - 17:00
Online via MS Teams

Kennisclips 1, 2, 3, GO! – Deel 1: Hoe ontwerp je een kennisclip?

Eind oktober en begin november bieden we 3 workshops aan om je te helpen een voorsprong te nemen met het maken van je eigen kennisclips.

In de eerste workshop van deze serie leer je wat een kennisclip is en hoe je een kennisclip ontwerpt. Wat zijn de aandachtspunten bij het ontwerpen van een kennisclip? En hoe ontwikkel je een boeiende verhaallijn? Verder gaan we in op de verschillende soorten kennisclips waar je uit kunt kiezen en hoe je ze kunt ontwikkelen.

Optioneel: Tijdens het laatste half uur van de workshop is er tijd voor het structureren van de inhoud van je clip en het vertalen van je verhaal naar een script. Dit zodat je, als je dat wilt, tijdens de tweede workshop van deze serie direct aan de slag kunt met het maken van een opname.

Benieuwd hoe je een kennisclip opneemt in het nieuwe videoplatform van de UU? Of hoe je kennisclips kunt integreren in je onderwijs? Kijk dan eens naar ‘Kennisclips 1, 2, 3, GO! Deel 2: Een kennisclip opnemen in het nieuwe Videoplatform’ of ‘Kennisclips 1,2, 3, GO! Deel 3: Breng je kennisclips naar het volgende niveau’. 

Deze workshop wordt gegeven door Elma Zijderveld en Aleid de Jong

Mocht je op dit moment verhinderd zijn, dan kunnen we je wellicht individueel van advies of ondersteuning voorzien. Neem daarvoor contact op met Teaching Support.

Alle tips en sessie over het geven van onderwijs op afstand vind je hier.