Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Thema TLL Herfstfestival 2020: Onderwijs overal

Op vrijdagmiddag 27 november organiseert het TLL zijn jaarlijkse Herfstfestival. De coronacrisis heeft het online voortgezet en hoger onderwijs definitief op de kaart gezet. Maar hoe houden we iedereen – studenten/leerlingen en docenten – gemotiveerd? Wat zijn de lessen voor zowel didactiek als techniek? Zijn er naast het leslokaal en het computerscherm nog andere fysieke plekken en tijden waar leren kan plaatsvinden? En hoe kunnen we virtual en augmented reality inzetten om virtueel naar andere plaatsen te reizen?

Tijdens het Herfstfestival delen docenten, studenten en didactiek onderzoekers hun ervaringen en inzichten rondom het thema ‘Onderwijs overal’.

Meer informatie en een terugblik op vorige festivals