Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

10 september 2020
16:00 - 18:00
Teaching & Learning Lab online via Teams

TLL inspiratiecafé – Het LifeLongLearning platform

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Al het online onderwijs en thuiswerken heeft ook ons geïnspireerd en daarom gaat het Inspiratiecafé gewoon online door. Jij bent verantwoordelijk voor het drankje uit de koelkast en wellicht een hapje, dan verzorgen wij de Inspiratie!

Op zoek naar een platform waarin al je verschillende leeractiviteiten bij elkaar komen? Waarin je verschillende tools kunt integreren en e-learnings kunt opzetten? Maak dan 10 september kennis met het LLL-platform van de UU en leer meer over de mogelijkheden.

Wanneer: Iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: Van 16.00-18.00 uur
Waar: Teaching & Learning Lab online via Teams
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur