Teaching & Learning Lab

Nieuws

Volg nu de nieuwe online training ‘Online onderwijs: context en ontwerp’

Educate-it online training ‘Online onderwijs: context en ontwerp’Wil je meer weten over wat online onderwijs is, wat het je – ook na deze coronaperiode – kan opleveren en hoe je online onderwijs kunt ontwerpen? Volg dan nu deze gratis training op een plaats en moment dat het jou uitkomt. Er wordt niet alleen ingegaan op het ontwerpen van online onderwijs, maar ook op de theoretische en didactische context en toegevoegde waarde.

Aan de hand van een aantal stappen, leer je hoe je online onderwijs kunt ontwikkelen. Online onderwijs en online lesgeven zijn heel wat anders dan het geven van het gebruikelijke on-campus onderwijs. Daarom gaat deze training ook specifiek in op online didactiek en aandachtspunten bij het geven van online onderwijs. In de training worden verschillende toepassingen van online onderwijs behandeld, waarbij aan één toepassing uitgebreidere aandacht wordt besteed: Virtual Exchange. Dit is een toepassing waarbij je je online cursus kunt openstellen voor studenten van partneruniversiteiten. De UU wil deze toepassing de komende jaren in samenwerking met een aantal Europese universiteiten verder gaan ontwikkelen en inzetten.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://intranet.uu.nl/actueel/mededelingen/volg-nu-de-nieuwe-online-training-online-onderwijs-context-en-ontwerp

Let op: Alleen voor UU-docenten/medewerkers, UU-studenten en UMCU-medewerkers.