Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

14 november 2019
16:00 - 18:00
Buys Ballotgebouw 3.19, Science Park Utrecht

TLL inspiratiecafé

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens het inspiratiecafé van donderdag 14 november vertelt Wim van Velthoven vertelt over zijn ervaringen met Numworx, wetenschappelijk onderzoek en studentmodellen: “Elke student heeft wiskundige vaardigheden. Inzicht daarin is van belang voor de student zelf en zijn/haar docent. Met de aan de UU ontwikkelde digitale wiskunde omgeving, Numworx, heeft de universiteit een instrument in handen gekregen om deze vaardigheden te meten, niet alleen tijdens tentamens of tussentijdse toetsen maar ook gewoon tijdens het oefenen.

Wanneer: Iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: Van 16.00-18.00 uur
Waar: Teaching & Learning Lab (Buys Ballotgebouw 3.19, ingang via Koningsbergergebouw, Budapestlaan 4 a-b)
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur